slogan
Heeft u vragen? Bel 0591-641273 Maak afspraak

Over ons

 

Flexibel Garden Houses

Flexibel Garden Houses is een groothandel in blokhutten. Wij produceren de blokhutten die via ons dealernetwerk worden verkocht. Wij maken gebruik van jarenlange productervaring en onderscheiden ons van concurrenten door de creatieve en flexibele werkwijze. Wij maken het mogelijk om snel aan te passen aan trends in de markt en de wens van de klant te vervullen. Wij zijn in staat om een uniek product te leveren.

Onze producten

Al onze tuinhuizen en blokhutten zijn gemaakt van hoge kwaliteit Noord Europees grenenhout. Het gebruik van grenen geeft door de houtstructuur een sfeervolle en rustieke uitstraling aan uw tuinhuis of blokhut. Het voordeel van grenenhout is dat de noesten steviger in het hout zitten, waardoor ze er minder snel uitvallen. Om een duurzaam en degelijk product te leveren, zijn de hoekverbindingen van zowel de 28 als de 40 mm wind- en waterdicht.

U heeft diverse mogelijkheden qua ramen en deuren die op de door u gewenste plaats in de blokhut geplaatst kunnen worden. U heeft diverse mogelijkheden: vol houten deuren, vol glas deuren, 3/4 glas deuren en half glas deuren. Deze deuren zijn zowel in enkele als in dubbele deuren leverbaar. Door een solide bouw en roedeverdeling, i.p.v. losse glaslatten, zijn onze ramen en deuren zeer stevig en hebben ze een robuust uiterlijk. Al onze ramen zijn voorzien van een draai/kiepsysteem voor een optimale ventilatie.  Belangrijk om te vermelden is dat de deuren zijn uitgevoerd zonder drempel, zodat het inrijden met een fiets, motor of scooter geen problemen oplevert.

Daarnaast bevatten al onze tuinhuizen en blokhutten een zware solide dakconstructie wat ten goede komt aan de stevigheid en de stabiliteit van onze blokhutten. Betreft de dakbedekking heeft u de keuze uit Bitumen, EPDM en diverse kleuren dakshingles (rood, groen of zwart). Door de nette afwerking hebben onze blokhutten een mooie verzorgde uitstraling.

Levering

Onze tuinhuizen en  blokhutten worden geleverd met een duidelijke en simpele opbouwbeschrijving. Er is geen voorkennis in bouwtechnische tekeningen vereist. U kunt de blokhut natuurlijk ook door onze vakmensen laten monteren.

Nieuws

meer nieuws