slogan
Heeft u vragen? Bel 0591-641273 Maak afspraak

Specials

De blokhutten zijn gemaakt van hoge kwaliteit Noord Europees grenenhout. Het voordeel van deze houtsoort is dat de noesten steviger in het hout zitten, waardoor ze er niet snel uitvallen, in verhouding tot bijvoorbeeld vurenhout. Door het gebruik van grenen krijgt de blokhut een sfeervolle en rustieke uitstraling. De blokhutten zijn voorzien van speciale wind- en waterdichte verbindingen voor extra goede isolatie.

prestigelijn

polarlijn

polarlijn

De profielen kunnen geleverd worden in verschillende lengtes en diktes. Grotere afmetingen zijn natuurlijk ook mogelijk door de profielen aan elkaar te koppelen. De maten van 2 t/m 5 meter kunnen geleverd worden in profielen met een dikte van 28mm of 40mm. De 40mm profielen zijn minder buigzaam dan die van 28mm, hierdoor kunnen deze de lengte behalen van 6 meter. Alle standaard maten zijn oplopend met 50 cm.

Doordat wij flexibel zijn met onze maten is er ook de mogelijkheid om excentriekere blokhutten te maken. Waaronder een twee verdiepingshoge blokhut met als functie bijvoorbeeld een vakantiehuis.

Nieuws

meer nieuws