slogan
Heeft u vragen? Bel 0591-641273 Maak afspraak

Countrylijn

De blokhutten zijn gemaakt van hoge kwaliteit Noord Europees grenenhout. Het voordeel van deze houtsoort is dat de noesten steviger in het hout zitten, waardoor ze er niet snel uitvallen, in verhouding tot bijvoorbeeld vurenhout. Door het gebruik van grenen krijgt de blokhut een sfeervolle en rustieke uitstraling. De blokhutten zijn voorzien van speciale wind- en waterdichte verbindingen voor extra goede isolatie.

 

Bij de countrylijn heeft de klant de keuze om een houten constructie te kopen in verschillende maten. De profielen kunnen geleverd worden in verschillende lengtes en diktes. Grotere afmetingen zijn natuurlijk ook mogelijk door de profielen aan elkaar te koppelen. De maten van 2 t/m 5 meter kunnen geleverd worden in profielen met een dikte van 28mm of 40mm. De 40mm profielen zijn minder buigzaam dan die van 28mm, hierdoor kunnen deze de lengte behalen van 6 meter. Alle standaard maten zijn oplopend met 50 cm.

Ook hebben we een ruime keuze in deuren en ramen. Deze kunt u op elke gewenste plek in de blokhut laten plaatsen. De blokhut wordt voorzien van een wolfskap belegt met singels verkrijgbaar in diverse kleuren. Verder heeft de klant nog keuze in verschillende toebehoren zoals een vloer, aanbouw, veranda en een verlengde luifel. Ook is er de mogelijkheid om de blokhut te laten dompelen en/of beitsen. Om uw blokhut helemaal mooi af te werken en hem een langere levensduur te geven kunt u onderprofielen laten plaatsen waarop de blokhut komt te staan.

Nieuws

meer nieuws